Pentru angajaţi

Banca Comerciala Feroviara S.A. vine in intampinarea nevoilor angajatilor dumneavoastra carora le punem la dispozitie pe langa pachetele de produse si servicii dedicate si experienta consultantilor nostrii financiari!

Transparent, simplu, Flexibil!


Pachetul de baza Cont PRIMUS contine:

  • Contul curent în RON - Contul curent reprezinta instrumentul principal pentru derularea operatiunilor bancare. Sumele depuse in contul curent beneficiaza de dobanda la vedere, nu au termen de depunere prestabilit, iar accesul la acestea se face fara restrictii.
  • Contul de economii în RON și EUR - Contul curent de economii este un instrument de economisire, ce ofera flexibilitatea unui cont curent cu o dobanda similara unui depozit.
  • Cardul de debit Mastercard Standard – Express Plus - Cardul de debit este acel card bancar care permite plati (comercianti/online) sau retrageri de numerar (ATM) in limita fondurilor proprii depuse in contul titularului;
  • Internet Banking BCF Online - Serviciul de Internet Banking reprezinta un instrument modern care va ofera posibilitatea de a realiza majoritatea tranzactiilor bancare de oriunde aveti acces la internet.)


Un cont bancar de bun simt!


Titularul unui Pachet Cont PRIMUS beneficiaza de:

  • COMISION 0 pentru deschiderea si administrarea lunara a contului;
  • COMISION 0 pentru emiterea, administrarea si cumparaturile facute prin Mastercard Standard – Express Plus;
  • COMISION 0 pentru serviciul de Internet Banking;
  • Multe alte avantaje 


Acest pachet aduce si discounturi de pana la 55% pentru achizitii de produse sau servicii de la partenerii nostri comerciali, dar si premiere spontana pentru fidelitate sau pentru recomandarea de clienţi noi, sub forma de puncte pe care le transformam, apoi, în “mile”, “trufe” si “iteme”. Un alt mare avantaj al pachetului Primus Antreprenor este dobanda comparabila cu cea a unui depozit la termen la care nu se pune nicio conditie privind perioada de economisire, fie ca banii se retrag în 3 zile sau în 3 ani. Dobanzile sunt cel putin egale cu cele mai mari dobanzi standard pentru depozite la 1 luna ale celor mai mari 10 banci din Romania în timp ce, pentru cursul de schimb, spread-ul (diferenta dintre cursul de cumparare si cel de vanzare) este mai mic cu 15% decat cel mai mic spread standard la cele mai mari 10 banci din Romania.

 Adreseaza o intrebare