Plăţi şi Operaţiuni


Începând cu data de 13 decembrie 2013, Banca Comercială Feroviara vă oferă, prin intermediul TRANSFOND, serviciul de plăţi în euro (plăţi SEPA prin ordine de plată) către şi dinspre anumite bănci din Europa.Descarcă şi completează ordinul de plată "Electronic OP" direct de aici!
Beneficiile tale:

 • Timp redus pentru completare.

 • Creşte acurateţea şi lizibilitatea datelor.

 • După completare, OP-ul se printează şi se prezintă la o unitate BCF pentru procesare.

 • Serviciu modern, uşor de utilizat.

 • Timpul pe care îl petreci în unitatea bancară este mult mai mic.

Ce paşi trebuie să parcurgi:

  1.   Accesezi OP-ul de AICI.
  2.   Îl completezi cu datele necesare.
  3.   OP-ul trebuie printat în dublu exemplar.
  4.   Semnezi (sau ştampilezi, dacă este cazul) ambele exemplare ale OP-ului.
  5.   Prezinţi OP-ul la cea mai apropiată unitate BCF, pentru a fi procesat.Ai posibilitatea de a încasa valută primită într-o monedă diferită de moneda contului tău.

 • În cazul sumelor primite în altă valută decât valuta contului, conform Condiţiilor Generale de Afaceri, Clientul este de acord ca Banca să crediteze contul existent indicat prin IBAN-ul menţional în instrucţiunea de plată de către plătitor prin conversia valutară a sumei primite. Cursul de schimb folosit pentru această conversie va fi cel stabilit de bancă în momentul efectuării tranzacţiei.


APLICĂ ACUM     UNITĂŢI ŞI ATM-URI
Ca urmare a procesului de fuziune dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank, Patria Bank îşi înceteaza activitatea, fiind preluată de Banca Comercială Carpatica (care îşi schimba denumirea în Patria Bank). Banca rezultată are următoarele coordonate: Nume: Patria Bank SA, Cod SWIFT: CARPRO22.

Data de 28 aprilie 2017 reprezintă ultima zi în care Patria Bank va efectua plăţi ţi va primi încasări, înaintea închiderii tuturor conturilor sale de decontare.

Începând cu data de 27 aprilie 2017, instrumentele de debit emise de către Patria Bank (banca absorbită) ce poartă însemnele CRDZ se vor transmite şi deconta de către Banca Comercială Carpatica (care începând cu data de 1 mai 2017 îşi schimbă denumirea în Patria Bank SA).

Începând cu 1 mai 2017, instrumentele de debit vechi vor fi trimise pentru decontare la Banca Comercială Carpatica (care îşi schimbă denumirea în Patria Bank SA).